Fury öccse is pusztító bokszoló, 62 másodperc alatt KO-zott

2019.12.22. 10:09

A korábbi nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury öccse, Tommy Fury is építgeti bokszkarrierjét, szombat éjszaka egy lengyel ellenfelét készítette ki pillanatok alatt.

A 20 éves Tommy Furynak ez volt a harmadik profi meccse, március óta nem bokszolt, mert a Love Island című valóságshow-ban szerepelt. A félnehézsúlyú első mérkőzését pontozással, a másodikat kiütéssel nyerte. 

A harmadik meccsére sem kapott megoldhatatlan feladatot, a lengyel Przemyslaw Binienda talán tapasztaltabbnak volt nevezhető, de a rutinja inkább a bekapott pofonok számában volt mérhető. Binienda korábbi 28 meccsén 26-szor kikapott, 

Furynak sem tudott sokáig ellenállni, már 20 másodperc után padlózott, majd újabb 20 másodperc múlva megint a földön volt, az angol rohamozott tovább, teljesen esélytelen volt a lengyel, a bíró véget is vetett az egyenlőtlen küzdelemnek, a 62 másodpercben kihirdette a technikai KO-t.

Furyt a meccsre, apja, John készítette fel, megvált korábbi edzőjétől, a két súlycsoportban is világbajnok Ricky Hattontól.

(via BBC)