Ivó, Milán
EUR 385,48 Ft
USD 367,71 Ft
5 °C
26 °C

Visszavonul az utóbbi évek legeredményesebb magyar amatőr bokszolója, Harcsa Zoltán

2020.03.03. 23:22

Harcsa Zoltán, a közelmúlt legeredményesebb magyar amatőr ökölvívója kedden bejelentette visszavonulását - írja az MTI.

A 27 éves, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes, Európa Játékok-harmadik, olimpiai negyeddöntős középsúlyú (75 kg) bokszoló Facebook-oldalán közzétette videóban osztotta meg döntését a közvéleménnyel.

Harcsa Zoltán - a szintén öklöző bátyjával, Norberttel készített videóban - elhatározását azzal indokolta, hogy a sportági szövetség szerinte felrúgta saját korábban lefektetett válogatási elveit azzal, hogy keddre válogatót írt ki számára a már profi Bacskai Balázs ellen, aki nem indult el a Bocskai emlékversenyen február elején, ráadásul kötelezően előírt edzőtáborokban sem vett részt.

Harcsa szintén nehezményezte, hogy a mérkőzés a nyilvánosság kizárásával zajlott volna, ráadásul a válogatóról ő mindössze egy hete szerzett tudomást csapattársaitól.

Harcsa a 2016-os olimpián egy nagy KO-val kapott ki, amiről úgy nyilatkozot, hogyegy életre elvette a kedvét a bokszolástól.

Egy évvel később viszont egy hatalmas KO-val lett magyar bajnok.

Kapcsolódó

Harcsa pusztító KO-val lett magyar bajnok

Egy villámgyors balhorog döntött 40 mp után.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek