Mike Tyson után egy újabb bokszlegenda térhet vissza

063 1208070737
2020.11.05. 13:59
Újabb bokszlegenda tervezi a visszatérését: Mike Tyson és Roy Jones Jr. után Evander Holyfield is szorítóba lépne.

November 28-án összecsap egymással Mike Tyson és Roy Jones Jr.. A két klasszis bokszoló évek óta nem bunyózott nagyközönség előtt, ám most újra kesztyűt húznak. Tyson tizenöt év, míg Roy Jones két év elteltével tér vissza. Korábban arról szóltak a hírek, hogy Tyson régi riválisával, Evander Holyfielddel fog megküzdeni, ám végül nem tudtak megállapodni egymással. Ami késik nem múlik, az 58 éves legenda a 2011-es Brian Nielsen elleni veresége után úgy látja, képes még meglepetéseket okozni.

A Givemesport információi szerint Holyfield nem csak Tyson ellen bizonyítana, hanem visszavágna Lennox Lewisnak, valamint kiállna az aktuális WBA- és WBO-címet birtokló Anthony Joshua ellen is.

Holyfield Instagram-oldalára rengeteg képet tölt fel edzéseiről, amiket Vladimir Klicsko segítségével végez. Rajongóitól nemrégiben megkérdezte, kiálljon-e harmadszorra is Tysonnal.

A legtöbben egyértelműen támogatják a korábbi világbajnokot, hogy 1996 és 1997 után újra legyőzze egyik legharapósabb riválisát.

Arra azonban még várni kell, ugyanis előbb a történelem első Mike Tyson-Roy Jones Jr. mérkőzését rendezik meg. A veteránok csatáját november 28-án a Sport1 élőben közvetíti.

(Borítókép: Mike Tyson, Lennox Lewis és Evander Holyfield. Fotó: Al Bello/AFP)