Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lance Armstrong taktikát vált

2010.01.22. 07:23 Módosítva: 2010-01-22 10:34:13

Új taktikával kívánja megnyerni az idei Tour de France-ot Lance Armstrong, a francia kerékpáros körverseny hétszeres győztese.

„Számítóbban, visszafogottabban fogok tekerni, ha úgy tetszik, unalmasabb lesz a stílusom - jelentette ki csütörtökön az amerikai sztár. - Az időfutamokra is jobban oda kell figyelnem, mert tavaly sok értékes másodpercet vesztettem rajtuk.”

Ami legnagyobb vetélytársát, a címvédő spanyol Alberto Contadort illeti, a 38 éves kerekes azt üzente neki: „A helyében nem félnék Armstrongtól. Ő olyan versenyző, aki reggeltől estig csak a sportért él, nincs kitől tartania”

A hároméves szünet után a profi élvonalba tavaly visszatért - és a Touron harmadik helyen zárt - Armstrong jelenleg az ausztráliai Tour Down Under körversenyen vesz részt új csapatával, a Radio Shackkel.