Tour Down Under: Greipel harmadik szakaszát nyerte

2010.01.22. 10:05 Módosítva: 2010.01.22. 11:03

Az ausztráliai körverseny 4. etapján sem tudták megállítani a Columbia német kerekesét, aki harmadik győzelmével növelte előnyét az összetett élén.

149, 5 km-es, igen szeles szakasz végén ismét André Greipel sprintelt a leggyorsabban, begyűjtve harmadik szakaszgyőzelmét az idei Tour Down Underen. Greipel így még egy lépéssel közelebb került az összetett győzelemhez, ráadásul a szél miatt sokan több másodperces időhátrányt szedtek össze, köztük a szintén az összetettre pályázó Alejandro Valverdével. Lance Armstrong egyik csapattársával, Tomas Vaitkusszal 15 km-rel a vége előtt megpróbálkozott egy szökéssel, ami végül nem jött össze, így az amerikai klassszis az 50. helyen ért célba. A hat szakaszból álló verseny következő etapján 149 km vár a mezőnyre

Eredmények

4. szakasz végeredménye
1      Andre Greipel, HTC-Columbia      3:30:29      
2     Robbie McEwen, Katyusa           
3     Graeme Brown, Rabobank           
4     Gert Steegmans, Team RadioShack           
5     Manuel Cardoso, Footon Servetto

Az összetett állása:
1     Andre Greipel, HTC-Columbia      13:23:57       
2     Robbie McEwen, Katyusa   20mp hátrány    
3     Greg Henderson, Team Sky  24mp
4     Gert Steegmans, Team RadioShack            
5     Graeme Brown, Rabobank
...29      Lance Armstrong, Team RadioShack  47mp hátrány

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!