Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Alakul Armstrong csapata

2010.01.28. 07:37 Módosítva: 2010-01-28 07:37:27

Alakul Lance Armstrong Tour de France-csapata: az amerikai RadioShack kerékpárklub főnöke 13 főből dönti el, ki legyen az a nyolc, aki segíti majd a hétszeres bajnokot.

Spanyol sajtóértesülések szerint a szakmai munkáért felelős Johan Bruyneel Armstrong mellett a háromhetes kihívásokat jól bíró Levi Leipheimert, Andreas Klödent, Haimar Zubaldiát, Jaroszlav Popovicsot, valamint az egy-egy síkszakaszra bevethető sprinterek közül Gert Steegmanst, Chris Hornert, Janez Brajkovicot, Jason McCartneyt, Grégory Rastot, Dmitrij Muravjovot, Sérgio Paulinhót, Sébastien Rosselert és Tomas Vaitkust készíti fel a júliusi Tourra.

A 14 fős keretből kerül ki a kilenc induló. Azt még nem tudni, hogy a RadioShack kap-e meghívót a májusi Giro d'Italiára. Armstrong ebben az idényben Európában először a március eleji murciai körversenyen szerepel.