Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hegyikerékpár versenyt rendeznek a föld alatt

2011.08.03. 13:46

A tavalyi siker után ismét megrendezik hegyikerékpárosoknak Budapesten az Underworld Kupát: a verseny jelentős szakasza a főváros alatti több, mint 150 éves pincerendszerben fut.

A versenyen azok állhatnak rajthoz, akik augusztus 10-ig neveznek a második Underworld Kupára. Az augusztus 13-i viadalon profi és amatőr versenyzők egyaránt indulnak majd. A Mouintanbike Challenge versenysorozat negyedik futamaként megrendezett hegyikerékpáros verseny egy kőbányai sportközpontból indul - tudatták a szervezők.

Az öt különböző futamban - amelyen amatőrök és profik külön csoportban versenyeznek - 70 induló állhat rajthoz futamonként. A pincerendszer - ahol a versenyzőknek át kell tekerniük - átlagban két-két és fél méter magas és három-hat méter széles járatokból áll, de vannak ennél szűkebb, izgalmasabb részek is. A nevezők a nem mindennapi verseny élményen túl számos értékes ajándékkal lesznek gazdagabbak. Az érdeklődőket a helyszínen kiállító sporteszközgyártók is várják.

Idén a kupa nem ér véget az eredményhirdetéssel, este hét órától jó hangulatú összejövetellel várják a résztvevőket a versenynek helyet biztosító sportközpontban.