Nagy bukás az Asztana tenerifei edzésén

2013.06.17. 12:20

Nagy bukás történt a jövő szombaton rajtoló 100. Tour de France-ra készülő Asztana tenerifei edzőtáborában, amelynek következtében két kerékpáros valószínűleg nem is tud indulni a versenyen. A cyclingnews című szaklap hétfői beszámolója szerint a vasárnapi tréningen egy lejtőn, nagy sebességgel hárman is összeakadtak, s a dán Jakob Fuglsang, az ukrán Andrij Hrivko és a kazah Asszan Bazajev óriásit bukott.

A csapatkapitány Fuglsangnak néhány napot kell pihennie, ám két társa sokkal rosszabbul járt. Hrivkónak a csuklóízülete sérült meg, az orvosok szerint 50 százalék az esélye, hogy ott lehet a Tour rajtján. Bazajev arcsérülést szenvedett, ő nagy valószínűséggel kihagyja a háromhetes körversenyt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!