Kusztor Péter kerékpáros konferenciát rendez

2013.12.06. 11:46

A professzionális kerékpározás a témája annak a szakmai konferenciának, melyet december 8-án rendez a még most is aktív, a pekingi olimpia országúti számán résztvevő Kusztor Péter.

 

A Kerekdomb Egyesület és Tutto Bici közös rendezvényén a sportág hazai szakemberei tartanak  előadást, köztük az olimpikon kerekes is.

"Mindenről szó lesz, ami a profi kerékpársporthoz hozzátartozik. Olyan előadók társaságában, mint Tisza Zoltán, Hazai György, Dr. Medgyesy Gábor, Stubán Ferenc. Az ötlet tőlem származik, mivel rengetegen érdeklődtek felőlem edzésről, táplálkozásról, regenerációról. Többen mondták, hogy remek lenne, ha írnék ezekről a dolgokról. Ezért úgy gondoltam, hogy összehozok egy egésznapos eseményt. Sokakban felmerül a kérdés, hogyan eddzen jobban, mit étkezzen, hogyan állítsa be a kerékpárját, és nem utolsó sorban, hogyan legyen ott fejben is. Ezekben a kérdésekben próbálunk segítséget nyújtani mindenkinek. Hiszünk benne, hogy át tudunk adni valamit abból, amit mi tanultunk az elmúlt években" – fogalmaz Kusztor.

A konferencia témái és előadói:  

Tisza Zoltán: Kerékpárbeálllítás, watt és pulzus alapú edzés, regeneráció

Hazai György: Utánpótlás-korosztály edzése 

Dr. Medgyesy Gábor: Táplálkozási alapok, sporttáplálkozás, tények és tévhitek 

Stubán Ferenc: A profi kerékpársort belülről, szponzoráció

Kusztor Péter: Hogyan néz ki egy kerékpáros élete, versenyek saját szemszögből

Időpont:2013. december 8. (vasárnap), 10:00-16:00

Helyszín: Törökbálinti Sportközpont (2045 Törökbálint, Óvoda utca 6.)