Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mountain bike: Parti 18. helye a legjobb Eb-eredmény

2014.06.09. 09:37

A hétvégén a németországi Sankt-Wendelben volt a 2014-es mountain-bike Európa Bajnokság, ahol minden futamban indultak magyarok is.

A legjobb magyar eredményt Parti András 18. helye jelentette a férfi elitkategória versenyén, aki az elsőtől szűk 5 percet kapott. Ezt a futamot a francia Absalon nyerte, a svájci Giger előtt. A cyclo-cross sztár, Sven Nys is rajthoz állt, és olyan neveket megelőzve, mint Fontana vagy Hermida, az ötödik lett. A futam másik két magyar résztvevője, Juhász Zsolt 24., Blazsó Márton 48. helyen végzett. MIndhárman körhátrány nélkül értek be a 79 fős mezőnyben.

A női elit futamban Dósa Eszter körhátrány nélkül 30., Poór Brigitta 2 kör hátránnyal 37. lett. A junioroknál Megyaszai Lilla 24. (34 indulóból) , Dina Márton pedig 34. (79 indulóból) lett.