Armstrong ivott, két autónak nekiment, barátnője vitte volna el a balhét

2015.02.04. 11:15

Lance Amstrongot egy autóbaleset okozásáért idézték be a rendőrök. Az esetet súlyosbítja, hogy először barátnője, Anna Hansen próbálta meg elvinni a balhét.

Armstrong még december 28-án ment neki két parkoló autónak Aspenben egy előszilveszteri buliból hazafelé menet.

A rendőröknek azt mondták, hogy Hansen vezetett, mert Armstrong egy kicsit sokat ivott, az autóknak véletlenül ment neki, mert a jeges úton elveszítette az uralmát a kocsi fölött. Később azonban kiderült, hogy nem Hansen, hanem Amstrong vezetett.

Az egyik autótulajdonos is azt mondta, hogy Hansen bekopogott hozzájuk elnézést kérni, és azt mondta. „Anna vagyok, mi vagyunk Amstrongék, a férjem, Lance valószínűleg túl gyorsan jött a kanyarban."

A férfi kihívta a rendőröket, de Hansen és Armstrong nem várta meg őket. A rendőrség beidézte őket, mert nem jelentették, hogy autóbalesetet okoztak, és nem vezettek az útviszonyoknak megfelelően. Armstrong március 17-én bíróság előtt felel tettéért. Túl nagy büntetésre nem kell számítania, maximum 90 napos elzárást kaphat, a baleset nem jelentéséért 150-300, a gyorshajtásért, 15-100 dolláros büntetést kaphat.

Hansen később elmondta, azért vállalta magára a balesetet, mert már elege van abból, hogy az utóbbi években Armstrong nevével vannak tele a lapok, azt remélte, abból nem lesz címlapsztori, ha a Hansen név szerepel a baleset okozójaként.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport