Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kamion bontotta le a kerékpárverseny célkapuját

2018.01.12. 10:37

A jövő héten kezdődik Adelaide-ben az év első nagy kerékpáros versenye, a Santos Tour Down Under. A héten a női versenyeket rendezték és ennek az edzésén történt egy nem mindennapi baleset, szerencsére személyi sérülés nélkül.

Sarah Hancock, a helyi ABC riportere éppen bejelentkezett a helyszínről, amikor egyszer csak hatalmas robajjal megjelent egy kamion, és fékezés nélkül belehajtott a célban felállított, felfújható célkapuba. Majd lebontva a teljes szerkezetet tovább is száguldott.

Döbbenetes látvány volt, hiszen néhány másodperccel előtte néhány kerekes haladt át a célon, és a közelben sokan – főleg munkások – tartózkodtak. Szerencsére sem sportolóban, sem munkásban nem esett kár. A kamion majd száz méterrel később vette észre, hogy valamit visz, de az nem szénabála, ami eredetileg a rakománya volt.

A célt gyorsan helyre állították, a női verseny zajlik, a férfiaknak pedig Peter Sagannal az élén, jövő héten keddtől vasárnapig rendezik a Tour Down Undert.