Kamion bontotta le a kerékpárverseny célkapuját

2018.01.12. 10:37

A jövő héten kezdődik Adelaide-ben az év első nagy kerékpáros versenye, a Santos Tour Down Under. A héten a női versenyeket rendezték és ennek az edzésén történt egy nem mindennapi baleset, szerencsére személyi sérülés nélkül.

Sarah Hancock, a helyi ABC riportere éppen bejelentkezett a helyszínről, amikor egyszer csak hatalmas robajjal megjelent egy kamion, és fékezés nélkül belehajtott a célban felállított, felfújható célkapuba. Majd lebontva a teljes szerkezetet tovább is száguldott.

Döbbenetes látvány volt, hiszen néhány másodperccel előtte néhány kerekes haladt át a célon, és a közelben sokan – főleg munkások – tartózkodtak. Szerencsére sem sportolóban, sem munkásban nem esett kár. A kamion majd száz méterrel később vette észre, hogy valamit visz, de az nem szénabála, ami eredetileg a rakománya volt.

A célt gyorsan helyre állították, a női verseny zajlik, a férfiaknak pedig Peter Sagannal az élén, jövő héten keddtől vasárnapig rendezik a Tour Down Undert.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport