Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csigolyatörés miatt adta fel a Tourt a négyszeres világbajnok

2018.07.14. 21:42

A nyolcadik szakasz után jelentette be a Katusha-Alpecin Tour de France-csapat, hogy a kilencedik szakaszon már nem áll rajthoz a négyszeres időfutam-világbajnok Tony Martin, miután a német kerékpározó csigolyatörést szenvedett a szombati etapon.

A német bringás Dan Martinnal bukott a mezőnyben 17 km-re az amiens-i céltól, mindketten célba értek, ami után egy mobil röntgen-kamionban vizsgálták meg őket. Dan törés nélkül megúszta, Tony (a két kerékpározó nem rokon) viszont kompressziós törést szenvedett az egyik csigolyájában.

A Timo Roosen bringájára erősített kamera rögzítette az esetet, ezen látszik, ahogy Tony Martin a bukás során átesett a kerékpárján. Rajtuk kívül a pöttyös trikós Toms Skujins, illetve Simon Clarke és Omar Fraile is belekerültek a bukásba.

via