János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ki nem hisz az evolúcióban? Új combizmot növesztettem

GettyImages-466402372
2019.05.18. 22:38 Módosítva: 2019.05.18. 23:24

A korábban pályán és országúton is versenyző Greg Henderson bizarr fotót posztolt combizomsérüléséről. Az új-zélandi bringás is tudni szeretné, hogy mi az a duzzanat a combján. (Nem is ajánljuk a tovább görgetést annak, aki nem bírja az ilyet.)

A 42 éves Henderson a profi karrierjét már 2017-ben lezárta, de azért még bringázik, és az Egyesült Államok válogatottja mellett dolgozik. Henderson januárban sérült meg, hogy hogyan, arról nem írt, aminek következtében egyre nagyobb fájdalmai lettek a combizmában. Négy hét után nem bírta tovább, és elment az egyik adelaide-i kórházba. Ott felvágták a lábát, és félliternyi gennyes folyadékot szívtak le a combjából.

A kezelés után összevarrták a sebet, de Henderson problémái nem múltak el. Egy furcsa púp alakult ki a combján, amiről egy fotót aztán meg is osztott. „Alapjában véve elég új. Ki az, aki nem hisz az evolúcióban? Én egy új négyfejű combizmot növesztettem” – írta Instagramján. Ugyanakkor arra is felszólítja a követőit, hogy mondják már meg neki, hogy mi történik vele. 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!