Olivér
4 °C
8 °C

Csoda, hogy ennyivel megúszták

2014.03.09. 14:59

Egy Cessna repülőgép idős pilótája és egy ejtőernyős férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, miután összeakadtak egy floridai Mulberry repülőterén szombaton.

A nyolcvanhét éves Shannon Trembley a felszállást gyakorolta, amikor a gépe összegabalyodott az éppen landoló negyvenkilenc éves John Frost ejtőernyőjével. A kötelek beleakadtak a Cessna egyik szárnyába, a vége az lett, hogy mindketten a földbe csapódtak.

A balesetet megörökítő fotós szerint másodpercek alatt lezajlott az egész, egyébként ő sietett először a segítségükre. Az ejtőernyős jelezte, hogy csak horzsolásai vannak, közben mások az idős férfit is kihúzták a gépből, nem sokkal később mindkettejüket kórházba szállították, de csak Trembley-t tartották bent megfigyelésre. 

A nyolcvanhét éves férfit tapasztalt pilótának nevezte felesége, aki a FOX-nak azt is elmondta, hogy férje 1946 óta repül. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?