Sport

Futball

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 15:00 - OPEN: 18:30 - GRENKE Chess Classic & Open - 2024. március 26-tól április 1-ig - A versenyben Rapport Richárd vezet 3/4, II-IV. Carlsen, Keymer, Ding Liren 2/4
A részletes eredményeket ITT találod   A Grenke szuperversenyén tovább tart Rapport Richárd menetelése családja és drukkerei nagy örömére - egypontos előnnyel vezet a világranglista-vezető Carlsen, a világbajnok, Ding Liren és a német ranglista-első: Keymer előtt - Persze messze még a verseny vége, nem iszunk előre a medve bőrére - A magyar sakkfenomén eddigi teljesítménye alapján joggal mondhatjuk: Szép volt Ricsi! Ne feledjük, hogy holnap elstartol a Grenke Open és további magyar versenyzők sikerérért szoríthatunk - Hajrá magyarok! A drukkereknek: Jó szórakozást!.
RallyeDream
Tim Gábor GT autóban versenyzik tovább
Az utóbbi két évet a Clio Cup Europe bajnokságban töltötte Tim Gábor, hétszeres bajnok vanyarci pilóta.
Tommy autosport
A tavalyi ERC bajnok is jön a Rally Hungary-ra!
Ma hivatalosan is bejelentették, hogy a 2023-as rally Európa (ERC) bajnok, új-zélandi Hayden Paddon idén is részt vesz a kontinens bajnoki küzdelemben és feltett szándéka, hogy megvédje a bajnoki címét.
Vitorlás tudattágítás
Régi idők vitorlázása - a 18 lábas szkiffek
A 18 lábas szkiffekről már az 1930-as évek végén készült felvétel, kezdetben nyilván ritkábban született új anyag, de az idő előre haladtával egyre gyarapodott a rendelkezésre álló mozgókép mennyisége és hossza.