(c) 2004 Index.hu Rt. Minden jog fenntartva.
VISSZA
Egy fogadó 332 ezer fontot nyert a görögök sikerével

A William Hill fogadóiroda előzetesen a harmadik legesélytelenebb csapatnak tartotta a görögöket a portugáliai labdarúgó Európa-bajnokságon. Otto Rehhagel együttese azonban csodát tett és megnyerte a tornát, ezzel jelentős nyereményt hozott egy rájuk fogadó szurkolónak.

()
2004. július 5., hétfő 10:11



Egy szerencsés fogadó összesen 332 ezer fontot (124,5 millió forint) kasszírozott azzal, hogy Görögország nyerte a portugáliai labdarúgó Európa-bajnokságot.

Háromszor fogadott a görögökre

A játékos egy wokingi William Hill irodában először június 23-án, a negyeddöntő előtt 4 ezer fontot tett Otto Rehhagel csapatának sikerére, amellyel akkor még 50-szeres pénzt lehetett nyerni. Öt nappal később az elődöntőt megelőzően újabb 8 ezer fontot kockáztatott a tét 10-szereséért, míg a döntő előtt 12 500 fontot tett a hellének győzelmére.

A kontinenstorna kezdete előtt a William Hill 80-szoros pénzt ígért a görögök sikere esetén, ezzel Lettország és Svájc után a harmadik legesélytelenebbnek tartotta az együttest.

A vb-győzelem 33-szoros pénzt ér

Jelenleg 33-szoros pénzt lehet nyerni, ha valaki az Európa-bajnok végső győzelmére fogad a 2006-os németországi világbajnokságon. A kockázat nagy, hiszen még el sem kezdődtek a selejtezők.

A brit bukmékerirodák összesen 300 millió fontot profitáltak az Eb-vel kapcsolatban, amin nem is lehet csodálkozni, hiszen rengeteg meglepetés született. A szurkolók a legtöbb pénzt minden bizonnyal éppen a görögök sikerével bukták el. Vége

az oldal tetejére