-

Sebezhető baloldal

2004. április 30., péntek 13:38

Jóllehet az Arsenal kapusa, Jens Lehmann helyet követel magának a német csapatban, az egyes számú mez megkérdőjelezhetetlen birtokosa Oliver Kahn. A Bayern játékosa magánéletbeli válsága ellenére megbízható teljesítményt nyújt, igaz a Real elleni potyagólja sokéig emlékezetes marad, és szinte valamennyi szilveszteri válogatásban helyet követel magának.

A védelem jobboldalán Arne Friedrich helye kibéreltnek látszik, de Rehmer is szóba jöhet. Középen Wörns és Ramelow játszott a selejtezők jelentős részében, de sérülésük esetén Baumannt is játékra fogta a kapitány. (Lisztes csapattársa egyébként a középpályán is alkalmazható.) Baloldalon sokan játszottak, Völler nem igazán talált rá a megnyugtató megoldásra, így a stuttgarti Lahm bevetése is szóba kerülhet.

A középpálya közepén, inkább védekezőként, a brémai Ernst szerepeltetése ideálisnak mondható, a tekintélyes szaklap, a Kicker osztályzatai alapján a liga egyik legjobb játékosa pillanatnyilag. A jobboldalon a leverkuseni Schneider, a balon Frings vagy Hamann játéka valószínűsíthető, bár egyértelműen ez a jelenlegi hiányposzt a jelenlegi alakulatban.

Közvetlenül a támadók mögött Ballack szerepelhet, aki viszont jelentős formahanyatláson ment keresztül az utóbbi időben, így Völler többször próbálkozott kihagyásával. A csatársorban Bobic és Kuranyi egyre inkább összeszokik - a bajnokságban egyiken sem tündököltek idén -, de hatékony fejjátékával Klose vagy a gyors Neuville is alternatívát jelenthet.

N;
hirdetés