Naomi a ringen

2000.08.13. 13:46
A vasárnapi nagydíjra számos illusztris vendég érkezett a Hungaroringre: a legnagyobb figyelem ennek ellenére egy sem az autógyártáshoz, sem a politkához nem köthető személyt övez. Flavio Briatore, a Benetton csapatfőnőke elhozta barátnőjét, az amerikai szupermodellt, Naomi Campbellt.
A tizenegy csapat huszonkét pilótája egymással karöltve érkezett meg a rajtrácsra, ahol a tomboló - elsősorban német és finn - szurkolók előtt felmásztak az üres platós kamionra.

A pilóták minden versenyen köszöntik a nézőket, a kamion körbe járja a pályát, így valamennyi lelátóról meg lehet csodálni - a helyi műsorközlő szavaival élve - a ,,huszonkét hőst".

A pilóták ekkor már a versenyoverálljaikat viselik, ám sem a hőség, sem az alig néhány óra múlva induló verseny feszültsége nem látszik rajtuk.

A hősők integetnek, látványosan mosolyognak, miközben egymással beszélgetve próbálják elütni a számukra lényegesen unalmasabb kötelező bemutatkozás húsz percét.

Naomi a ringen

A vasárnapi nagydíjra számos illusztris vendég érkezett a Hungaroringre. Eljött több autóipari guru mellett Luca DiMontemezolo, a FIAT, egyben a Ferrari főnőke, de több magas szintű vezetővel képviseltette magát a Daimler Chrysler konszern, azaz a Mercedes is.

A hazai politikai életből is többen kilátogattak a ringre, Deutsch Tamás sportminiszter mellett hét kormánytagot várnak a pályára, köztük Dávid Ibolya igazságügyi és Demeter Ervin, a titkosszolgálatokat irányító minisztert.

A legnagyobb figyelem ennek ellenére egy sem az autógyártáshoz, sem a politkához nem köthető személyt övez: Flavio Briatore, a Benetton csapat főnőke elhozta barátnőjét, a fekete bőrű amerikai szupermodellt, Naomi Campbellt.

A modell többször is végiglejtett a boxutcán, és bár az F1-es csapatok hozzászoktak hírességekhez, majdnem mindenki utána fordult. Naomi elsősorban a Ferrari istállót részesítette kegyeiben, Schumacherhez szombaton és vasárnap is benézett.