Aliz
6 °C
14 °C

Nézze a magyar futamot a Jordan istállójából

2002.07.25. 19:13
A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium, a Hungaroring Sport Rt., valamint az Ostermann Forma-1 Kft. felhívást tett közzé. Ennek értelmében egyes nézők igazán közeli szemlélői lehetnek az idei forma 1-es futamnak. Szerencsés esetben akár a Jordan istállójából követhetik nyomon az augusztusi versenyt.
Mint ismeretes Jánosi György gyermek-, ifjúsági és sportminiszter beszámolt arról, hogy Bernie Ecclestone jótékonysági céllal 8 paddock (a pályán a versenyzők és a csapatok számára fenntartott zárt övezetre szóló) belépőt ajánlott fel a magyar kormánynak.

A speciális VIP-belépőket a tárca nyilvános árverés útján értékesíti, és az így befolyó pénzösszeget a Forma-1 elsőszámú vezetője a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium kábítószer-ellenes programjainak támogatására ajánlja fel.

A paddock belépő minden esetben egy pénteki boxlátogatást garantál a Jordan csapatnál, továbbá egy személyes csapatbemutatót illetve vendéglátást Eddie Jordan csapatfőnök közreműködésével.

A licitálásnak, az RTL Klub ad otthont, melynek internetes honlapján július 19-től augusztus 14-én 12 óráig - az akció zárultáig - olvashatnak részletes leírást és tehetik meg tétjeiket.

Az alábbi exkluzív vendégkártyák kerültek kikiáltásra:
I. 2 darab egynapos, augusztus 16-ra szóló paddock belépő.
II. 2 darab kétnapos, augusztus 16-17-re szóló paddock belépő.
III. 4 darab háromnapos,augusztus 16-17-18-ra szóló paddock belépő.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?