Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Baumgartner kipróbálta a Jordant

2002.08.18. 13:48
A fiatal pilóta vasárnap a legkisebb probléma nélkül tett meg néhány kört egy Jordan-Honda volánja mögött a Hungaroringen.
Baumgartner Zsolt vasárnap délelőtt a Hungaroringen kipróbálta a Jordan-Hondát. A magyar pilóta négy kört tett meg a Forma-1-es autóval, a fiatal pilótának semmilyen nehézséget nem okozott a több mint 800 lőerős gép kézben tartása.

Baumgartner nagyon megbízhatóan vezetett, ahol lehetett, tövig nyomta a pedált, majd a négy forduló leteltével boldogan integetett a közönségnek. A Forma-3000-ben, a Forma-1 előszobájában versenyző pilóta ezzel - Kesjár Csaba után - a második magyar lett, aki versenyképes Forma-1-es kocsit kipróbálhatott.

Mivel a próba tökéletesen sikerült, valószínű, hogy Baumgartner még az idén lehetőséget kap a Jordan-Honda csapattól, illetve saját támogatóitól, hogy egy teljes tesztnapon vegyen részt az angol istállóval.