Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Montoya megnősült

2002.10.27. 16:26
Óriási érdeklődés közepette került sor a kolumbiai Cartagenában a Forma-1-es BMW-Williams sztárjának, Juan Pablo Montoyának az esküvőjére. A pilóta több mint 300 meghívott előtt mondta ki a boldogító igent barátnőjének, Connie Freydellnek.
Az ünnepélyes ceremóniának otthont adó Santo Toribio katedrális környékén élők közül többen is kiadták erkélyüket azoknak a hazai és külföldi fotóriportereknek, akik "aranyat érő" felvételeket akartak készíteni az eseményről. A "balkonbérlet" több helyen is 2700 euróra (körülbelül 675 ezer forintra) rúgott.

A lagzit egy közeli luxusszállodában tartották, a vendégek között többek között ott volt Montoya főnöke, Sir Frank Williams, valamint Kolumbia egykori és jelenlegi elnöke, Andres Pastrana, illetve Alvaro Uribe is. A versenyzőtársakat a ferraris Rubens Barrichello képviselte.

Juan Pablo Montoya amúgy az idei szezonban nem tudott nyerni, így maradt a tavalyi egyetlen elsősége. Zsinórban ötször azonban az első rajtkockából vághatott neki a küzdelemnek, de ekkor felmondta a szolgálatot az autója. Ettől függetlenül a pontversenyben elcsípte a harmadik helyet az ötszörös bajnok Michael Schumacher és a már említett Barrichello előtt.