Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A tavalyi autóval kezdi az idényt a Ferrari

2002.11.15. 09:58
Könnyen elképzelhető, hogy a Ferrari az idei autó kissé átalakított változatával kezdi el a 2003-as Forma-1-es világbajnokságot.
"Februárban próbáljuk ki, hogy mire képes a jövő évi kocsink. Nem elképzelhetetlen, hogy csak akkor használjuk majd versenyen is, ha már tökéletesen tisztában vagyunk a teljesítményével. Az biztos, hogy kapkodni nem akarunk" - mondta Rory Byrne, a Ferrari főtervezője.

A világbajnok csapat versenyzői egyébként az idei szezont sem a legújabb Ferrarival kezdték: Michael Schumacher a 3., míg Rubens Barrichello a 4. futamon szerepelt először az F2002-vel. A két pilóta összesen 14 nagydíjat nyert a csodaautóval. Nem mellékesen Schumacher valamennyi futamát be tudta fejezni, egyszer sem hibásodott meg az autója.

Az idei szezon elején a Ferrari-vezetők közül többen elképzelhetőnek tartották, hogy az új modellt csak az idény felénél vetik be .