Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elszegényedik a Forma 1

2002.11.19. 17:16
Több jelentős cég is bejelentette, hogy megszünteti a Forma-1-es csapatok szponzorálását. Legutóbb (a Matávot is birtokló) Deutsche Telekom, Európa legnagyobb telefoncége szüntette meg a McLaren-Mercedes csapat szponzorálását.
Az utóbbi hetekben sorozatosan vonulnak ki a legnagyobb európai cégek a sportágból: a Veltins-Brauerei német sörfőzde ugyancsak a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy kiszáll a BMW-Williams csapatból, míg az s'Oliver divattervező cég támogatásáról a Jaguárnak kell lemondania. A múlt héten a Deutsche Post AG, a legnagyobb német postai szolgáltató jelentette be, hogy az év végétől nem szponzorálja a Jordan csapat versenyzőit.

Az Orange SA, Franciaország vezető mobiltelefon-társasága pedig úgy döntött, hogy a hároméves megállapodás lejárta után nem újítja meg az Arrows támogatását - írja a Bloomberg. Úgy tűnik, igazuk lesz azoknak, akik azt prognosztizálták, hogy az unalomba fulladt idény nemcsak erkölcsi, hanem anyagi veszteséget is okoz majd a Forma 1-nek.