Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Schumacher még több pénzre vágyik

2002.12.11. 13:19
Az idén ötszörös világbajnok Michael Schumacher évi 75 millió eurót (közel 18 milliárd forintot) kap a Ferraritól, a nevével fémjelzett márkatermékek révén azonban kevesli az évente befolyó tízmillió eurót (2 milliárd 400 millió forintot).
Schumacher idén pazar rekordot állított fel a Forma 1-ben, szinte minden megdönthetetlen csúcsot megdöntött - minden futamon pontot szerzett, a leggyorsabban ő hódította el eddig az elsőséget - már csak az edzéselsőségek örökrangsorában előzi meg őt Ayrton Senna.

Ebből adódóan a népszerűsége is minden eddigi rekordot megdöntött, hazájában bálványozzák, és Schumacher szeretné is mindezt maradéktalanul kihasználni. A 33 éves klasszis alighanem sejti, hogy már csak két-három év aktív pályafutás áll előtte.

A Bild írása szerint Schumacher menedzserein keresztül a Német Szabadalmi Hivatalhoz fordult, és levédetett egy sor árucikket, amik eddig még nem viselték a nevét. Fülvédőn, szalámin, tűzoltó-készüléken, mi több: ütvefúrón már ott volt a logója, a Schumacher-sapka alakú CD-lejátszó viszont csak mostantól védett, éppúgy, mint a kempingfelszerelés, valamint a grillező.