Schumacher még több pénzre vágyik

2002.12.11. 13:19
Az idén ötszörös világbajnok Michael Schumacher évi 75 millió eurót (közel 18 milliárd forintot) kap a Ferraritól, a nevével fémjelzett márkatermékek révén azonban kevesli az évente befolyó tízmillió eurót (2 milliárd 400 millió forintot).
Schumacher idén pazar rekordot állított fel a Forma 1-ben, szinte minden megdönthetetlen csúcsot megdöntött - minden futamon pontot szerzett, a leggyorsabban ő hódította el eddig az elsőséget - már csak az edzéselsőségek örökrangsorában előzi meg őt Ayrton Senna.

Ebből adódóan a népszerűsége is minden eddigi rekordot megdöntött, hazájában bálványozzák, és Schumacher szeretné is mindezt maradéktalanul kihasználni. A 33 éves klasszis alighanem sejti, hogy már csak két-három év aktív pályafutás áll előtte.

A Bild írása szerint Schumacher menedzserein keresztül a Német Szabadalmi Hivatalhoz fordult, és levédetett egy sor árucikket, amik eddig még nem viselték a nevét. Fülvédőn, szalámin, tűzoltó-készüléken, mi több: ütvefúrón már ott volt a logója, a Schumacher-sapka alakú CD-lejátszó viszont csak mostantól védett, éppúgy, mint a kempingfelszerelés, valamint a grillező.