Baumgartner bízik a pontszerzésben a Hungaroringen

2003.08.15. 09:14
Baumgartner Zsolt bízik benne, hogy jövő pénteken a Magyar Nagydíjon - akárcsak két hete Hockenheimben - jól sikerül a kétórás gyakorlás a Forma-1-es Jordan-Forddal.
"Nagyon örültem, hogy a Német GP-n sikeresen mutatkoztam be. Mindenki elégedett volt velem: Eddie Jordan, a mérnökök, a szerelők és a csapattársak is dicsértek" - mondta az MTI-nek a Forma-3000-es Coloni Motorsport magyar pilótája. "Ami akkor a legfontosabb és legértékesebb volt a számomra: mindkét Forma-1-es újoncot, Kiesát és Brunit is megelőztem. Már alig várom a kezdést, remélem a hazai közönség sem csalódik majd bennem" - mondta bizakodva.

A magyar pilóta jövő pénteken 8:30 és 10:30 óra között gyakorol a jelentősen átalakított mogyoródi pályán. A teszten négy csapat, a Renault, a Jaguar-Cosworth, Minardi-Cosworth, valamint a Jordan-Ford vesz részt.

"Bízom abban, hogy a Forma-3000-es viadalon is eredményes leszek. Hockenheimben az utolsó előtti körben csúsztam le a pontszerző helyről, remélem Mogyoródon az első hat között végzek. Az átépített pálya izgalmas és érdekes küzdelmet hozhat. Ráadásul jövő szombaton új szabály lép életbe: a nyolcadik körtől kötelező lesz egy kerékcsere" - tette hozzá a 22 éves tehetség.