Megjelent a Formula Száguldó cirkusz 2003

2003.12.11. 17:31
A 2003-as Formula-1-es szezon színes, 200 oldalas összefoglaló albumát Dávid Sándor, a legismertebb magyar F-1-es szakíró, Joó Gábor, a Formula és az Index újságírója, illetve Sulyok Barnabás, a Formula magazin munkatársa jegyzik.
Vitathatatlan, hogy az utóbbi néhány esztendő legizgalmasabb szezonját tudhatja maga mögött a Formula-1. Hiába szerezte meg immár sorozatban ötödször a végső győzelmet a Ferrari, és lett hatszoros világbajnok Michael Schumacher, 2003 minden egyes futama majd annyi izgalmat hozott, mint a sokat átkozott tavalyi év - egészében.

Évek óta a legizgalmasabb szezon volt az idei

A 16 nagydíj történéseiről még sokat fogunk beszélni, de hogy ne csak az emlékezetünkben kelljen kutatni, amikor szóba kerül Räikkönen első győzelme, az őrült brazil verseny, a Williams monacói "feltámadása", a forró német futam, vagy Alonso Magyar GP-je, a Formula magazin szerkesztői elkészítették a Száguldó cirkusz 2003 című szezonösszefoglaló albumot.

A 200 oldalas, rengeteg színes fotóval - köztük a Williams-BMW hivatalos fényképészének, John Townsendnek a képeivel - illusztrált könyvet a talán legismertebb magyar F-1-es szakíró, Dávid Sándor, Joó Gábor, a Formula és az Index újságírója, illetve Sulyok Barnabás, a Formula magazin munkatársa jegyzik.

2003: az első magyar a Formula-1-ben

A kiadványban a 2003-as Formula-1-es idény eseményei mellett megtalálhatóak a csapatok részletes bemutatói, a legnagyobb ígéretekről - Montoya, Raikkönen, Alonso, Webber - szóló portrék, és egy eddig még soha sehol nem publikált F1-es lexikon is.

A kötethez Baumgartner Zsolt, az első magyar F1-es versenyző írt előszót, akinek eddigi F-1-es karrierjével természetesen szintén foglalkozik a könyv.

Az album megtalálható a könyvesboltokban, de megrendelhető közvetlenül a Formula magazin szerkesztőségétől is a formula@formula.hu email címen vagy a 40/200-219-es előfizetői kék számon, továbbá postán az Automotive Press Kft-től, melynek címe 3504 Miskolc, Pf. 90.

A kiadvány ára: 4.900,- Ft, de az albumon kívül a Formula - Száguldó Cirkusz 2003 minden vásárlója egy-egy értékes ajándékkal is gazdagodik.