Frentzen a DTM-ben folytatja

2003.12.12. 13:46
Heinz-Harald Frentzen elhagyja a Forma 1 világát és jövőre a Német Túraautó Bajnokságban folytatja a pályafutását. ÍA német pilóta "kilépésével" nőttek Baumgartner Zsolt esélyei Jordan istállónál.
A német RTL televízió ertesülései szerint a Német Túraautó Bajnokságban folytatja a pályafutását Heinz-Harald Frentzen. Az idén a Sauber-Petronasnál, a Forma-1-ben versenyzett pilótával nem hosszabbított szerződést a csapata, ezért ő a hazája versenysorozatában induló Opellal kötött megállapodást.

A pilóta eddig még nem erősítette meg a csatorna információit, de az RTL úgy tudja, Frentzen még pénteken, sajtótájékoztatón jelenti be az átigazolását. A 36 éves pilóta tehát elhagyja az F-1-et, így biztosan nem lesz jövőre a Jordan-Ford pilótája.

Az ír csapat ajánlott korábban szerződést Baumgartner Zsoltnak is, bár a legutóbbi hírek szerint úgy tűnt, hogy a magyar versenyző nem kell a Jordannek, Frentzen visszalépésével talán ismét közelebb került az első hazai F-1-es pilótának a jövő évi induláshoz.