Abramovics megvenné Schumachert is

2004.01.05. 15:33
Az orosz milliárdos 215 millió eurót adna a Jordan Forma-1-es csapatért és leigazolná Michael Schumachert is.
Napjaink leggazdagabb sportrajongója, Roman Abramovics úgy döntött, vesz magának egy Forma-1-es istállót. A milliárdos orosz üzletember a nyáron megvásárolta a Chelsea futballklubot, ezúttal pedig arra készül, hogy a Jordan F-1-es csapatát veszi meg.

A The Sun című angol bulvárlap hétfői számában egy bennfentesre hivatkozva azt írja, hogy Abramovics az ősszel négyszer is találkozott titokban Eddie Jordan csapatfőnökkel, hogy megvitassák az adásvétel részleteit.

"Reális esély van rá, hogy a Jordan istálló Abramovicsé lesz. Annak ellenére, hogy megvette a Chelsea-t, továbbra is a motorsportokat tartja a kedvenc szórakozásának. Ha megvásárolja a Jordant, természetesen fel is akarja futtatni azt, a legjobb mérnököket és a legjobb versenyzőket is meg akarja szerezni. A pénz nem akadály" - mondta a magát megnevezni nem akaró informátor, aki még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy Michael Schumacher leigazolásával is megpróbálkozik majd a több mint 5 milliárd eurós vagyonnal rendelkező üzletember.

A The Sun úgy tudja, az orosz mágnás, aki szeptemberig 150 millió eurót költött futballistákra , állítólag 215 millió eurót (150 millió fontot) ad Eddie Jordan istállójáért.