Baumgartner rajtra kész

2004.03.04. 17:01
A hivatalos fotózáson is túlesett a magyar pilóta, és minden szempontból felkészült a pénteki szabadedzésekre, amelyeken a versenybeállítások megtalálására törekszik majd.
Csütörtökön a Forma-1-es világbajnokság ausztráliai nyitánya előtti utolsó formalitás, a hivatalos fotók elkészítése várt valamennyi csapat versenyzőjére, köztük a Minardi-Coswortnál szereplő Baumgartner Zsoltra.

Elkészültek a hivatalos fotók

Az Albert Parkban kijelölt helyszínen egy előzetes időrend szerint kellett megjelennie valamennyi pilótának, akiket aztán a várakozók hosszú perceken keresztül fényképeztek. A versenyzők F-1-es szerelésben és sisakkal a kezükben pózoltak.

A magyar versenyző melbourne-i idő szerint csütörtökön este Paul Stoddart csapatfőnök és az olasz Gianmaria Bruni társaságában Victoria állam kormányzójának fogadására volt hivatalos. Az eseményen megjelent a Forma-1 valamennyi befolyásos vezetője, illetve Melbourne társasági életének számos jeles képviselője.

"Ecclestone és Jordan is sok sikert kívánt"

"Hatalmas fogadás volt, amelyen több zenekar játszott, és megjelent többek között Bernie Ecclestone, illetve Eddie Jordan. Mindketten sok siker kívántak az egész hétvégéhez - mondta Baumgartner Zsolt. - Pénteken reggel, majd délelőtt is várhatóan egy órán keresztül körözhetek az Albert Parkban a szabadedzéseken. A csapattal és a mérnökömmel megbeszéltük, hogy ezúttal az ismerkedés lesz a feladat, és az időeredmények helyett a versenybeállítások megtalálásával, valamint a pálya megismerésével foglalkozom majd. A Minardi számára és nekem is mindennél fontosabb, hogy az első idei nagydíjon végig versenyben legyen az autó, ne kényszerüljünk feladni a futamot."