Pindroch nem akarta lerúgni Schumachert

2005.07.28. 11:50
A színész Pindroch Csaba egyik kemény szerelése után ugyan földre került, mégis áradozott Michael Schumacher a szerdai jótékonysági focimeccs után. Giancarlo Fisichellának és Vitantonio Liuzzinak, magyar oldalról Lékó Péternek, Szuper Leventének és Nacsa Olivérnek is nagyon tetszett a találkozó.
"Én labdára mentem, csak így jött össze. De utána odamentem Schumacherhez, és azt mondta, hogy minden rendben van" - nyilatkozta az Indexnek a filmszínész Pindroch Csaba, miután a szerdai Forma-1-es jótékonysági focimeccsen lerúgta Michael Schumachert. Mint kiderült, egyáltalán nem volt szándékos mozdulat: "A bíró is mondta, hogy a labdát értem el, véletlen volt".

Baumgartner két góljából egyet lőtt be

A 6-6-ra végződött gálameccsen mindenki jól szórakozott, Michael Schumacher boldognak látszott, még tiszteletkört is futott - meztelenül. Bár a hétszeres világbajnok felesége társaságában hamar távozott a Puskás-stadionból, csapattársa, Baumgartner Zsolt elárulta, az öltözőben Schumacher áradozott, azt mondta, ilyen lelkes közönség előtt még nem játszottak, és örül, hogy itt lehetett.


Nézegessen focizó pilótákat!

Az első magyar F1-es pilótának is jól ment a játék, megszerezte első gólját a pilótaválogatottban. "Iszonyú jó volt, nagyon örülök, hogy ennyien kijöttek. Megvan az első gólom, bár előtte már volt egy helyzetem, csak azt nem rúgtam be, mert akkor még túl nagy volt rajtam a nyomás" - viccelődött Baumgartner.

Fisichella és Liuzzi az ellenfeleket dicsérték

A néha-néha profinak látszó Red Bull-pilóta, Vitantonio Liuzzi főleg a magyarok kubai származású légiósát, a kézilabdázó Perez Carlost emelte ki: "Nagyon jó meccs volt, rengeteg gólt lőttünk. Élvezte a közönség és mi is. Nekem a bal oldalon nehéz dolgom volt, de jól ment a játék. A fekete srác remekül játszott és küzdött, nehéz volt ellene".

A repülőtérről egyenesen a pályára érkezett Giancarlo Fisichella sietett a meccs után, de annyit mondott, hogy "szép este volt sok góllal", és bevallotta, az ellenfél 9-es számú játékosát - Goran Kopunovicsot - bevenné a válogatottukba.

Az autóversenyzők a harminc fokos meleg ellenére sem tűntek fáradtnak, szemben a magyar sztárokkal, akik közül néhány levegőt is alig kapott.

Nacsa Olivér kitikkadt, de büszke

"Nincs se lépem, se májam, se tüdőm, de nagyon örülök, mert végig bírtam játszani a meccset. Volt egy külön párbajom is Schumacherrel, amely után megdicsért, mert tapadtam rá. Boldog vagyok, hogy itt lehettem" - lihegte Nacsa Olivér, aki nem felejtette el megemlíteni a Debrecen szerda esti BL-selejtező győzelmét sem.

A Németországban élő volt Fradi-klasszis, Varga Zoltán a találkozóra érkezett Magyarországra, és lőtt egy káprázatos gólt: kissé jobbról, 19 méterről a jobb felső sarokba helyezte a labdát. "Óriási este volt, mindenki élvezte, a nézők is, mi is. Ha hívnak, jövök legközelebb is."

Csankon nem fog az idő


Kattintson még több sztárra!

Az All Star-válogatott kapusa, a volt profi, jelenleg soproni vezetőedző Csank János ugyan már jóval túl van az ötvenen, de még mindig úgy védett, mintha harminc lenne. "Már két éve nem vagyok kapusedző, és ez meglátszik rajtam, ráadásul az utóbbi időben mindig bedurran az achilleszem, ezért edzeni sem tudok rendesen. A hibámnál nem sikerült rendesen kipörögni a mozdulatot, fejre estem, ha keményebb a talaj, ki is nyúlok" - utalt az egyik gól előtti hibájára Csank, aki rendszeresen biciklizik és fut, hogy kondiban tartsa magát.

"Védtem egy kicsit, de kint is öröm volt játszani. Szerencsére végig tudok sprintelni 20-25 percet, bár ez nem hoki, nagyon jól esett. Liuzzi, Massa és Fisichella nagyon gyorsak voltak" - szólt a gárda másik hálóőre, a hokikapus Szuper Levente.

Lékó sérülten is betalált

Lékó Péternek sem voltak állóképességi problémai, igaz szakadt izommal játszotta majdnem végig a meccset. "Örülök, hogy egyáltalán pályára léphettem, az orvosok csodát tettek. Még áprilisban sérültem meg, de nem tudtam, hogy ilyen súlyosan, azt mondták, izomszakadás. Szervezett ellenféllel játszottunk, mindenkivel elégedett vagyok" - hálálkodott a sakkzseni, a magyarok csapatkapitánya, aki egy gólt is lőtt.

"Rengeteg néző jött ki, nagyon örülök, hogy itt lehettem. Megleptek a versenyzők, mert jobbak voltak, mint vártam. Főleg a tízes kavart sokat, mint megtudtam, ő tizenöt éves koráig az AS Rómában játszott, és ez meg is látszik - dicsérte Giancarlo Fisichellát a volt ferencvárosi futballista, Zoran Kuntics, bár az olasz versenyzőt csak a mezszámáról sikerült azonosítanunk.