Csillogó króm az új McLaren-szín

2006.02.12. 12:03
Különleges króm fényezéssel indul 2006-ban és a következő években a McLaren-Mercedes a Forma-1-ben. A fekete és piros berakásokkal díszített autó színét fél éven át tervezték.
Krómezüst fényezésű lesz a következő években a McLaren-Mercedes két Forma-1-es autója. Az istálló saját honlapján mutatta be a csapat új színét, amit fekete és piros motívumok díszítenek.

Világít majd a napfényben

A különleges színen fél éven át dolgozott a McLaren-stáb, célja az volt, hogy a többi kocsitól eltérő és a támogatók logóit minél jobban kiemelő megoldást találjanak.

A tükrös króm felületen a Mobil 1, a Johnnie Walker és a Siemens emblémái a legnagyobbak. A csapat marketing menedzsere, Ekrem Sami kiemelte, a bemutatott összeállítást nem csak 2006-ra tervezték, hosszabb távon is megmarad.

Tíz év után változtattak

Közel tíz éve, 1997 óta ezüst-fekete-piros volt a McLaren, az idei teszteken pedig a tradicionális narancs-kocsikkal indultak.

Tavaly az angol team elveszítette névadó főszponzorát, melynek helyét 2007-től a Vodafone veszi át. A mobilkommunikációs cég piros logói is illenek majd a króm alaphoz.