Schumacher karrierje elején jár

2006.03.01. 11:12
Csak a Forma-1-es világbajnokság megnyerését fogadja el idén istállójától, illetve első számú pilótájától, Michael Schumachertől Luca Di Montezemolo Ferrari-elnök.
"Michael Schumachertől vb-győzelmet várok" - idézte a genfi autószalonon kedden megjelent Luca Di Montezemolo Ferrari-elnököt a gazzetta.it.

"Nyernünk kell"

#alt#
Montezemolo egy Ferrarival Genfben (fotó: epa)
Csapata hat, pilótája öt év után veszítette el a címet tavaly, de a főnök biztos benne, idén visszaszerzik. "Mindig azt mondom, nyernünk kell, idén a szabályok is normálisabbak, és kedveznek nekünk."

Egy éve a gyenge Bridgestone gumik és nem tökéletes autójuk miatt veszítettek, idén viszont újra lehet abroncsot cserélni futam közben, bár gépük ezúttal sem tűnik verhetetlennek.

Schumacher nagyon készül

Hétszeres bajnoka magyon céltudatosan készült, téli pihenőjét is lerövidítette. "Úgy látom, Michael nem a karrierje végén, hanem elején jár. Minden teszten részt akart venni, ott volt Bahreinben, Valenciában, Mugellóban és Fioranóban. Rettentően koncentrál az idényre" - bizakodott Montezemolo, igaz, korábban Schumacher nem tagadta, lehet, hogy ez lesz utolsó F1-es szezonja.

A sorozat jövő hétvégén, Bahreinben kezdődik.