'Malajziában száguldani olyan, mint a szaunában szexelni'

2006.03.17. 09:12
Kifejtette véleményét a malajziai melegről David Coulthard, a Red Bull-Ferrari pilótája a Forma-1-futam hivatalos sajtótájékoztatóján. A skót pilóta a szaunai szexhez hasonlította a nagymelegben való körözést, ezzel kiborította a konferencia kissé prűd riporterét, és megnevettette az újságírókat.

A szexhez hasonlította a Malajziai Nagydíjon érezhető forróságot David Coulthard, a Red Bull-Ferrari pilótája.

A szaunában csak egy dolgot lehet csinálni


Klikk a képre!

A skót versenyzőtől a sepangi hivatalos sajtótájékoztatón próbálta megtudni a Forma-1 moderátora, milyen érzés 34 fokos melegben együléses géppel száguldani, mire a következő választ kapta: "Mintha valamilyen testedzést végeznél egy szaunában. Én ott csak egyféle gyakorlatot tudok elképzelni, a szexet, vagyis olyan".

Köztudott, hogy a 35 éves brit nagyon szereti a nőket, hobbijával a pályák környékén sem hagy fel. Jelenlegi partnere egy francia F-1-riporternő, akit a boxutcában szedett fel. A konferanszié is megjegyezte, "magával mindig ide lyukadunk ki".

DC lecsapta a magas labdát

Az f1live.com tudósítása szerint a jelenlévő újságírók ekkor már nevettek, de Coulthard érezte, van még a történetben egy kör, és elkezdte kifejteni véleményét. "De hát mindannyian a szex miatt vagyunk itt, nem? Szerintem ez természetes dolog. Normális esetben egy férfi és egy nő között, persze néha" - és ekkor félbeszakította a műsorvezető: "Na, most fejezze be!"

A sor végén izzadhat vasárnap

A Red Bull versenyzője a pénteki tréningek "szaunájában" előbb az ötödik, majd a tizenhatodik helyen végzett, a szombati időmérőn a középmezőnybe várható, de tíz rajthelyes büntetése miatt szinte biztosan csak a mezőny végéről indulhat.