Briatore náci karlendítéssel üdvözölte a McLarent?

2006.04.01. 17:37
A Bild című német bulvárlap szombati számában fotót közölt Flavio Briatore Renault-menedzserről, és állítja, a csapatfőnök náci karlendítéssel üdvözölte a McLaren-Mercedes istállót annak boxa előtt. Az olasz üzletember ezt tagadja, beperli az újságot, de a Renault sajtófőnöke elárulta, valami történt.
Botrányt kavart Flavio Briatore, a Renault csapatfőnöke a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj pénteki szabadedzései után.

"Mindenkit beperelek"

A német Bild című bulvárlap fényképén úgy látszik, az olasz üzletember náci karlendítéssel üdvözölte a McLaren-Mercedes csapatot annak boxa előtt, sőt, az újság állítja, közben még a sarkát is katonásan összecsapta.

"Szó sincs ilyesmiről, csak integettem valakinek, senkit sem akartam megsérteni. Nevetséges az egész, természetesen beperelem a lapot és mindenkit, akinek köze van az ügyhöz" - nyilatkozta az 55 éves menedzser.

"Briatore szeret tréfálni"

A Renault egyik szóvivője is kommentálta a történteket, és szavaiból az tűnik ki, hogy mégis történt valami: "Briatore szeret bohóckodni, idétlen tréfákat kiagyalni, de ezek mögött sem politika, sem rosszindulat nincs".

A playboynak tartott F-1-főnök kapcsolata Ron Dennis McLaren-vezérrel közismerten ellenséges, korábban többször vitatkoztak a sajtón keresztül, és nem is titkolják, hogy nem kedvelik egymást.