Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Schumacher harmadik a Pannóniaringen

2008.03.21. 10:37
Magyarországon motorozott csütörtökön Michael Schumacher: a pannóniaringi barátságos Superbike-futamon harmadik lett. Az embereket kerülte, de jól szórakozott.

Harmadik lett a csütörtöki motoros tesztnap végén megtartott futamon Michael Schumacher a Sárvár melletti Pannóniaringen.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok kipróbált egy 2008-as fejlesztésű Superbike-gépet, a Honda CBR1000-es modelljét, majd délután a gyakorlás többi résztvevőjével versenyzett.

Schumacher a Pannóniaringen - galéria

Az 1-es rajtszámmal induló pilóta dobogós helyen végzett, harmadikként intették le. Az eredményhirdetésen már nem jelent meg, az utolsó fok üresen maradt. Kerülte a néhány tucat szurkolót és az újságírókat, egy-két aláírás kiosztása után fél hat körül hagyta el a pályát.

Schumacher német barátja meghívására érkezett Magyarországra, hogy első számú hobbiját űzze. Nem kizárt, hogy hivatalos versenyre készül, talán Moto GP- vagy Superbike-futamon áll rajthoz a közeljövőben.

Ezeket a híreket azonban még nem erősítették meg, az is elképzelhető, hogy csak szórakozik, és kedvtelésből ül a nyeregbe időről időre.

Köszönjük a fotókat kedves olvasónknak, Horváth Balázsnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?