Harmincas szépségekre bukik Hamilton

2008.04.03. 23:01
A 23 éves F1-sztár, Lewis Hamilton legutóbbi hódítása Dannii Minogue, de előtte Naomi Campbellel és Nicole Scherzingerrel kavart. A lényeg: idősebb legyen és ne szőke.

Újra egy szép harmincasra hajt Lewis Hamilton. A Forma-1 egyik legnépszerűbb sztárja az idei Ausztrál GP-n megismerkedett Dannii Minouge-gal, és The Sun című bulvárlap szerint meg akarja szerezni.

Melbourne-ben március elején telefonszámot cseréltek, majd a pilóta azonnal vacsorázni hívta a popénekesnőt. A randi akkor nem jött össze, de az újság szerint a májusi Monacói Nagydíjra le van kötve egy közös este.

A fiatalabbik Minogue-testvér, Kylie húga 36 éves, Hamilton 23. A jelentős korkülönbség nem zavarja, a The Sun informátora állítja, elkápráztatta a valóban bombázó művésznő. A mclarenes versenyzőt viszont nem csak külsejével, hanem tájékozottságával vette le a lábáról: szinte mindent tud a Forma-1-ről.

Hamilton, barnák, feketék, harmincasok

Nem véletlen, hiszen van tapasztalata: szűk tíz éve az ex-F1-világbajnok Jacques Villeneuve jegyese volt, 1999-ben majdnem összeházasodtak.

Hamilton nagyjából egy éve, Forma-1-es karrierje elején szakított addigi barátnőjével, Jodia Mával. Azóta látták a milliárdos McLaren-résztulajdonos Mansour Ojjeh lányával, de állította, csak barátok.

Múlt ősszel az MTV zenecsatorna díjátadóján Nicole Scherzingerrel, a Pussycat Dolls lánybanda énekesnőjével jött össze, aki idén nyáron lesz 30 éves.

Az előző F1-idény után Londonban Naomi Campbell szupermodellel kavart, a fekete szépség hamarosan a 38-at tölti.

Hamilton gyengéje a kor mellett a sötét hajszín, szőke nővel még nem jött össze.