Riccardo, te őrült vagy, hányni fogok!

2008.09.19. 10:23
Megautóztatta a jerezi versenypályán feleségét egy utcai Hondával az exversenyző Riccardo Patrese. A kör végére majdnem váltak.

Riccardo Patrese, a hajdani Forma-1-es versenyző múlt hétfőn Jerezben kipróbálta a Forma-1-es csapat tavalyi autóját, majd levezetésnek körbevitte feleségét is egy utcai Honda Civic Type-R-rel.

Susi az első kanyarban már sikolt, a harmadikban kiabál, aztán könyörög, a csúcsponton beint férjének. (A haja mozgásán látszik, milyen éles kanyarokat vesznek.)

”Riccardo, ez kezd nagyon nem vicces lenni, örülök, hogy együtt mehetünk, de ez nem a Forma-1-es autó. Istenem, mondtam, hogy menj lassabban, nekem gyerekeim vannak otthon, akik várják az anyjukat. Fékezz már, megőrültél? Az Isten szerelmére kérlek, Riccardo! Ki akarok szállni! Csak ezt ne, kérlek! Te teljesen hülye vagy, menj a picsába! Rám jön a hányinger, ha te vezetsz!”

A végén veszik észre a kamerát, az asszony hisztérikus vihogással reagál. A boxba érve Patrese rákérdez, hogy tényleg felvették-e, az asszony már válással fenyegetőzik.

Az 54 éves Patrese 1977 és 1993 között volt Forma-1-es versenyző. 256 nagydíjon állt rajthoz, ami rekord volt, míg idén júniusban a hondás Rubens Barrichello meg nem döntötte. Az F-1-tesztet valójában fájdalomdíjként kapta.

A Shadow, az Arrows, a Brabham, az Alfa Romeo, a Williams és a Benetton színeiben versenyzett. Hat futamgyőzelmet, 37 dobogós helyezést ért el, nyolcszor indult a pole-ból, de világbajnoki címet nem tudott nyerni.