Hamilton nője is bajnok, ha nem beszél

2008.11.08. 22:42 Módosítva: 2008.11.08. 22:50
A hét évvel idősebb Nicole Scherzinger valóban jól néz ki, de párjának küldött videóüzenetében bebizonyította, fejben nincs 30, és valószínűleg nem az esze miatt szeretik.

Huszonhárom évesen a Forma-1 legfiatalabb világbajnoka, az egyik legnagyobb csapat, a McLaren első számú pilótája, a szponzorok kedvenc reklámarca Lewis Hamilton, és még a barátnője is klasszul néz ki. A tehetség a popsztár Nicole Scherzingernél kötött ki, aki a Pussycat Dolls nevű lánybanda frontember énekesnője. A valóban mutatós hölgy egzotikus vonásait filippínó apjának és hawaii-orosz származású anyjának köszönheti, remek hangja a természet adottsága.

Hét évvel idősebb Hamiltonnál, ami jelentős különbség, de a pilóta eddigi összes nője korosabb volt nála, így választása ebből a szempontból sem meglepő.

hamilton

Közel egy éve vannak együtt, Scherzinger – aki mostohaapja nevét használja – először májusban, a Monacói Nagydíjon volt jelen hivatalosan Lewis Hamilton barátnőjeként.

Tavaly, az MTV európai díjátadóján ismerkedtek meg, ahová a hölgy idén el sem ment, inkább párja oldalán Berlinben, egy unalmas autós fogadáson vett részt.

Ott örült a hét végén Brazíliában is, de a biztonság kedvéért videóüzenetben is gratulált szerelmének sikeréhez. Ebben hamar kiderült, fejben azért még nincs 30, és Hamilton sem valószínű, hogy az esze miatt szeretett bele.