Keressük a legszebb Forma-1-es feleséget

2008.11.15. 11:06
Modellek, énekesnő, riporter és divattervező közül választhatják ki olvasóink a legszimpatikusabb, legszebb, legvonzóbb pilóta- vagy menedzserfeleséget, barátnőt. Versenyben Alonso, Raikkönen, Hamilton, Coulthard, Massa és Briatore kedvese.

A Forma-1-es pilóták a világ legjobb partijai, de nemcsak ők, az F1-ben dolgozó menedzserek, csapatfőnökök is igen kedveltek a hölgyek körében, némelyikük igazi nőcsábász.

A legnagyobb talán Flavio Briatore, aki a nyáron közel hatvanévnyi agglegényélet, Naomi Campbell és Heidi Klum után feleségül vette a mintegy 30 évvel fiatalabb Elisabetta Gregoracit.

A délolasz lány modellként kezdte, majd tévéműsorokban szerepelt, mielőtt férjhez ment volna az explayboy milliárdoshoz.

Alig egy éve nős az idei vb-második Felipe Massa, felesége Rafaela Bassi, az egyik ismert brazil divattervező-família tagja. Tavaly november végén házasodtak össze, a hölgy egy évvel idősebb férjénél.

Csak a fontos versenyekre utazik el, az F1-es közeg nem a szíve csücske, ridegnek és képmutatónak tartja.

Tapasztalt házastárs Kimi Raikkönen, aki 2004 nyarán vette el Jenni Dahlman exszépségkirálynőt. Nagyon ritkán látni őket együtt, kapcsolatuk a tavalyi bajnok életstílusa miatt állítólag nem is zökkenőmentes.

Idétlenül néznek ki, Jenni jó néhány centivel magasabb, kicsit kirakatházasságnak tűnik a dolog, de a hölgy kétségtelenül több, mint szép.

Évek óta együtt él Fernando Alonso kedvesével, Raquel Del Rosarióval, állítólag házasok is, de ezt még egyikük sem ismerte el nyilvánosan. Az énekesnő sokszor feltűnik a pályákon, de annak ellenére, hogy hazájában, Spanyolországban ismert, a háttérben marad.

Ki a legjobb?

Jegyben jár húszévnyi playboyélet után David Coulthard, párja Karen Minier belga exmodell és extévériporter. Már két évet kibírt mellette a skót pilóta, aki néhány hete befejezte Forma-1-es pályafutását, így teljes odaadással várhatja első gyermekét, aki hónapokon belül megszületik. Minier-nek már a második lesz, első kapcsolatából van egy lánya.

Napjaink legfelkapottabb sztárpárja Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger. Az új világbajnok bő fél éve jár a Pussycat Dolls énekesnőjével, és állítólag már a házasság is megfordult a fejében. Nicole-nak biztosan, 30 évesen valószínűleg szívesen hozzámenne 23 éves partneréhez.

Szerelmét Hamilton vb-győzelmének másnapján fejezte ki, bár ha olvasóink még nem hallották volna beszélni, jobb esélyekkel indulna szavazásunkon: azt kutatjuk, ki a legjobb Forma-1-es feleség vagy barátnő.