Beleesett a kalandornőbe Hamilton főnöke

2008.11.27. 09:12 Módosítva: 2008.11.27. 10:55
A Forma-1-es McLaren-csapatot vezető Ron Dennis összejött a 22 évvel fiatalabb hegymászó világcsúcstartó és rákellenes aktivista Annabelle Bonddal. A hölgy a McLaren-főszponzor Vodafone milliárdos elnökének a lánya.
annabelle bond

Jó fél év egyedüllét után barátnője van Ron Dennis McLaren-főnöknek: Annabelle Bond kalandornő. A 22 évvel fiatalabb hölgy a Vodafone-elnök Sir John Bond lánya, polgári elfoglaltsága tág és változatos, hegymászó, túrázó és egészségügyi aktivista.

A 61 éves Dennis 22 év házasság után tavasszal vált el Lisa nevű feleségétől, Bonddal valószínűleg a csapatát szponzoráló mobiltársaság miatt ismerkedett meg.

A 39 esztendős Annabelle megmászta a Himalája hét leghíresebb csúcsát, méghozzá a nők között rekordidő, 360 nap alatt. Felgyógyult a petefészekrákból, betegségének hatására alapítványt hozott létre, amivel a kórban szenvedő társain próbál segíteni. Néhány éve kitüntette az angol királynő.

Igazi nagyvilági, vagány nő, tart kínaitúra-világrekordot is, bejárta Afrikát és kutyaszánnal az Északi-sarkot. Önmagát úgy jellemezi: ”Az első ember vagyok, aki sminkben jutott föl a Mount Everestre, igazi kalandornak tartom magam.”