Lewis Hamilton űrutazást ad karácsonyra

2008.12.02. 21:25
Kétszázhatvanmillió forintot költ el öt repülőjegyre a Forma-1-es világbajnok: családjával az űrbe megy egy brit újság szerint.

Űrutazást tervez 2010-ben családjával a Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton – állítja az Evening Standard című angol lap.

A 23 éves klasszis állítólag idén karácsonyra veszi meg a jegyet barátnőjének, Nicole Scherzingernek, édesapjának, öccsének és mostohaanyjának, hogy két év múlva ott legyen a Virgin társaság járatán.

Az öt jegy közel egymillió euróba kerül, az újság informátora szerint így akarja megköszönni közeli rokonainak és párjának, hogy eddigi pályafutása alatt, különösen az idei, igen izgalmas évben támogatták őt.

000 Par1928650

Hamilton nem erősítette meg a hírt, istállója, a McLaren-Mercedes szintén nem. Furcsa is lenne, ha hozzájárulnának, mert pilótájukat kevésbé veszélyes dolgoktól is tiltják. Idén a legveszélyesebb manővere az volt, amikor Ausztráliában kajakozott egy PR-eseményen, illetve Isztambulban egy kötélen lógatták a Trója című színházi előadás közben.