Fenekelős karácsonyt kíván Ecclestone

2008.12.23. 11:40
Enyhén szadista képeslappal kíván boldog ünnepeket a Forma-1-főnök az autósszövetség (FIA) szexbotrányba keveredett elnökének, Max Mosleynak.

Az FIA-elnök Max Mosley tavaszi szexbalhéjára utaló üdvözlőlapot kapott az ünnepekre Bernie Ecclestone Forma-1-főnöktől.

A széria csapatvezetői egymás mellett ülnek a depóban, nézik a monitorokat, de az egyiken egy neccharisnyás női láb látszik, mögöttük meg Mosley megy végig, és ostorral fenekeli őket.

A hondás Nick Fry, a ferraris Stefano Domenicali, a BMW-s Mario Theissen, a Force Indiát vezető Vijah Mallya és a toyotás John Howett már megkapta a magáét, a Renault-csapatfőnök Flavio Briatorét épp ostorozzák, míg a Red Bull-os Chris Horner, a mclarenes Ron Dennis és a volt Toro Rosso-tulajdonos Gerhard Berger vár a sorára.

bernie xmas card

A háttérben Ecclestone viszi a sebtapaszokat, az aláírás a következő: ”Csak a szokásos csapatbünti, egy kis különlegesség karácsonyra. Legyen boldog a tiéd. Bernie.”

Mosleyt márciusban leplezte le a News In The World című lap, amint egy londoni lakásban kurvákkal játszott szado-mazo szerepjátékot. Videó is készült a történtekről, Mosleyt le akarták mondatni miatta, de maradt a világszövetség élén, sőt minden pert megnyert az újságok ellen.

Ecclestone szintén a leváltása mellett volt, de azt mondta, amit magánemberként tesz, annak semmi köze a munkájához.

A Daily Star megkérdezte a 78 éves F1-főnököt, nem sértődik-e meg barátja és kollégája a képeslapon: "Nem tudom, majd kiderül."

Mosley és Ecclestone közel ötven éve ismerik egymást, együtt futtatták föl a Forma-1-et a világ legsikeresebb autós versenysorozatává és egyik legnagyobb üzletévé. Az utóbbi években viszont többször ellentétbe kerültek bizonyos irányítási elvek miatt.