Eszter, Eliza
EUR 382,14 Ft
USD 358,55 Ft
14 °C
24 °C

Massa: nincs életveszély, de sérült a szeme

MTI/Index
2009.07.27. 15:24 Módosítva: 2009.07.27. 15:24
Elmúlt az életveszély, de bal szemének károsodása véget vethet Felipe Massa autóversenyzői karrierjének. A Ferrari-elnök pilótája orvosait dicséri.

A Felipe Massát műtő dr. Veres Róbert szerint a Ferrari Forma-1-es pilótája nincs már életveszélyben, de szemsérülése kihatással lehet további sportolói pályafutására.

Az AP amerikai hírügynökségnek nyilatkozó orvos elmondta: nem lehet tudni, hogy a Magyar Nagydíj szombati időmérőjén megsérült brazil versenyző bal szeme milyen mértékben károsodott.

”Már nincs életveszélyben, de biztos, hogy sérült a szeme. Azt még nem tudjuk, mennyire.”

Massa állapota stabil, a Honvéd-kórház hétfő este tart sajtótájékoztatót, addig nem kommentálja a híreket.

A pilótát hétfőn meglátogató Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke hangsúlyozta, a legfontosabb Massa állapota. Dicsérte a Honvéd-kórházat és az életmentő operációt végző magyar orvoscsoportot.

Jelen volt a csapatfőnök Stefano Domenicali is, aki hamarosan haza utazik, de a héten visszajön Budapestre, hogy a versenyző mellett legyen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!