Massa felépülése szinte hihetetlen

2009.08.05. 09:22
Gyorsan javul a Forma-1-es pilóta állapota, Brazíliában újra kivizsgálták, majd mindössze egy nap után hazaengedték lábadozni. Háziorvosát is meglepte.

Kedd óta hazájában, Brazíliában van a Magyar Nagydíj időmérőjén megsérült Felipe Massa, a Sao Pauló-i Albert Einstein Kórházban újra megvizsgálták. Az eredmény elképesztő.

”Felipe felépülése szinte hihetetlen, alaposan megvizsgáltuk újra, minden nagyon biztató" – idézte Massa háziorvosát, a Budapesten is segédkező Dino Altmannt az autosport.com.

massa450

A pilótán újabb teszteket végeztek: ”A kórház orvosi brigádjával egyetértésben megállapítottuk, nincs szükség semmilyen korrekciós műtétre, a legjobb neki, ha otthon lábadozhat”.

Massa hétfőn hagyta el Budapestet, szerdán már a családi birtokon volt, megkezdheti a rehabilitációt, valójában elindul Forma-1-es visszatérése. Balesete óta csak 10 nap telt el, bő egy hete még kómában volt a honvédkórházban.

Teljes felgyógyulásának idejét nem lehet meghatározni, de meglepő lenne, ha idén volán mögé engednék. Michael Schumacher fogja helyettesíteni, aki nagyon készül F1-es újrakezdésére.