Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Bridgestone otthagyja a Forma-1-et

2009.11.02. 14:09
2011-től nem szállít gumit a sorozatnak a japán márka, utódja még nem ismert.

Bejelentette a Bridgestone hétfőn, hogy nem újítja meg a Forma-1-gyel a 2010 végén lejáró kizárólagos gumiszállítói szerződését. A gyár így 1997-es beszállása, 14 szezon után távozik a sorozatból.

2008-ig a Michelinnel közösen látta el az istállókat, jövőre lesz a harmadik évad, hogy csak a japánok abroncsait lehet használni. Eddig 223 nagydíjon volt ott a cég, ezekből 156-ot megnyert.

A márka forrásainak átcsoportosításával indokolta a döntést, még nem tudni, mi váltja föl 2011-től.

Nico Rosberg Mogyoródon a biztonságért kampányol

Az Allianz meghívására Magyarországra jön az F1-pilóta, hogy megmérkőzzön a legügyesebb magyar autóvezetőkkel és megossza velük tapasztalatait.

Magyarországra érkezik november 20-án Nico Rosberg, hogy a hungaroringi Allianz vezetéstechnikai pályán adjon tanácsokat a magyar autósoknak. A Williams Forma-1-es pilótája személyesen tart bemutatót azoknak a szerencsés érdeklődőknek, akik egy totójáték kitöltésével pályáznak, majd saját autójukkal a legjobbak között lesznek a november 15-i tanpályapróbán.

Az internetes játékot    helyesen kitöltők közül 120 résztvevőt sorsolnak ki, majd a 30 legügyesebb megmérkőzhet Rosberggel is.

A német versenyző Allianzzal közös célja, hogy felhívja a figyelmet a leggyakoribb balesetkiváltó okok, a gyorshajtás és az ittas vezetés veszélyeire, illetve a biztonsági öv használatára.