Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sebastien Loeb a feleségével is nyerő

2009.11.30. 18:02
Egy francia ralit nyert a hét végén a hatszoros ralibajnok, állandó navigátora helyett Severine Loeb olvasta neki az itinert.

"Ez a verseny különleges helyen van a karrieremben, mert itt vezettem először gyári Citroent, még 2000-ben" - nyilatkozta Sebastien Loeb, amikor megnyerte a hét végi Rali Du Vart.

A franciaországi futam egészen kivételes, mert először győzött feleségével, Severine Loebbel az oldalán, aki állandó navigátorát, Daniel Elenát helyettesítette.

Két perccel verték a második, volt F1-pilóta Stephane Sarrazint, persze a Citroen WRC C4-gyel nem lehetett annyira nehéz.

"Győzni mindig jó, és sokkal jobb volt most csókkal gratulálni a navigátornak, mint általában" - viccelt a hatszoros világbajnok.

A párnak egy lánya van, a 35 éves versenyző így ír Severine-ről hivatalos honlapján: "A partnerem, a barátom, a társam, a feleségem, a jobbkezem és néha a navigátorom. A többi csak rá és rám tartozik". 

Sebastien Loeb idén többet nem versenyez, jövőre is a raliban folytatja, bár szívesen kipróbálta volna magát a Forma-1-ben is. Lehetséges, hogy 2010-ben márkatársa lesz a Citroennél az F1-től távolodó Kimi Raikkönen.