Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az első pillanattól otthon éreztem magam

2010.01.13. 10:59
Michael Schumachernek tetszett a GP2-kocsi, a hosszú kihagyást szinte meg sem érezte. Még két napot gyakorol, talán nem csak esőben.

”Felébredtek az érzékszerveim, hosszú idő után újra a Forma-1-eshez hasonló autót vezethettem. Az első pillanattól otthon éreztem magam, még ha esett is, megérte” – mondta Michael Schumacher, amikor közel fél év után újra együléses versenyautóba ülhetett.

Az F1-es visszatérésére készülő német Jerezben GP2-es géppel tett meg 52 kört kedden, többnyire vizes vagy nedves pályán. Szerdán és csütörtökön folytatja, hogy február 1-én, amikor tesztelni, majd március 14-én, mikor versenyezni fog a Mercedesszel, csúcsformában legyen.

"Annyit akarok menni, amennyit csak tudok, a legfontosabb, hogy visszazökkenjek az együléses ritmusába. Szerencsére sosem álltam le, az utóbbi években is hajtottam valamivel" – nyilatkozta a hétszeres bajnok.

Három év kihagyás után jön vissza a Forma-1-be, célja, hogy újra világbajnok legyen.