Ivó, Milán
EUR 384,59 Ft
USD 363,12 Ft
5 °C
26 °C

Nem is gondolok rá, hol lennénk Kubicával

2011.03.29. 10:50

"Büsze vagyok, boldog és megkönnyebbült. Kemény telünk volt" - nyilatkozta az Ausztrál Nagydíj után Eric Bouiller Lotus Renault-főnök, akinek orosz pilótája, Vitalij Petrov harmadik lett az idénynyitón.

Megverte többek között Fernando Alonsót, Mark Webbert és Jenson Buttont. A siker rengeteg munka és jó döntés eredménye, ráadásul nehéz körülmények között.

"Már tavaly kockáztattunk, amikor nagyon korán elkezdtük fejleszteni a kocsinkat. Mindentől eltérő a koncepciónk, a többiek még a fejüket vakargatják miatta" - utalt a menedzser egyedi kipufogójukra, amit még senki nem tudott lemásolni.

A legnagyobb akadály viszont Robert Kubica kiesése, a lengyel ralibalesete előtt megnyerte az első tesztet az új Renault-val, de idén életveszélyes sérülései miatt mégsem versenyezhet vele: "Nehéz időszak van mögöttünk Robert miatt is, nagy megkönnyebbülés látni, hogy nem hiába dolgoztunk".

Nem kerülhette el a kérdést, hogy hol tartanának most Kubicával. "Belegondoltam, de nem merengek rajta. Azt mondtam magamnak, csak ne gondolj erre. Hasztalan, inkább elzárom az agyamat a gondolattól" - válaszolt Bouiller.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!