Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Petrov: Meg kellene nézni azt a buckát

2011.04.12. 07:35

"Tudom, nem könnyű megoldani, de kevésbé buckásnak kellene lennie a fűnek. Képzeljék el, ha nem pont így történik minden. Nagy baleset lehetett volna belőle. A repülés nem rémisztő, de az, ha jön a fal, az rémisztő" - idézte az autosport.com Vitalij Petrovot, akinek vasárnapi balesetekor eltört a kormányrúdja, és irányíthatatlan autóban száguldott több száz métert.

A kocsi jó irányba ment, a fallal majdnem párhuzamosan állt meg, az orosz időben le tudta fékezni. A pilóta szerint gumitörmeléken sodródott ki: egy nagyobb darab gumi beleragadt az egyik abroncsába, a kocsi alulkormányzottá vált, emiatt lesodródott az aszfaltról a jobbkanyarban.

A gázról nem szállt le, úgy gondolta, simán visszajön a pályára a bukótérről, csakhogy a füves részen volt egy jókora láthatatlan bukkanó, ami megdobta az autót. A gép a levegőbe emelkedett, és a landolás annyira kemény volt, hogy az ütés eltörte a kormányrudat. A volán szó szerint a kezében maradt.

Petrov pénteken is megúszott egy balesetet, defektet kapott anyaghiba miatt, és a gumifal előtt a kavicságy fogta meg.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport